Hungers is invisible, your help not

With this in mind Xino’s of  Pedro Mesquida started his campaign of food collection for the most disadvantaged. Hundreds of kilos of food will be donated this December to the Food Bank for distribution among the neediest. Schwaiger, as...

Cristina Pérez, nunca hay que tener miedo

“Pensé, si he de trabajar en esto, que sea con el mejor y a lo grande, que para hacerlo mediocre siempre hay tiempo”. Así comenzaba la entrevista que Mallorca a la Carta ofrecía a Cristina Perez.

CHEF SCHWAIGER’S RECIPE: Plum gazpacho

Plum gazpacho or 4 people. Ingredients for the red plums: 1 kg of red plums, 1 pinch of spice bread, 2 tablespoons of sugar, half lemon juice. Ingredients for yellow plums: 1 kg of yellow plums, 3 mint leaves, 2 tablespoons of sugar, juice of an orange,...

Tuna with anchovies in vinegar, green beans and potato straws

INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE: For anchovies: Ingredients: 200g Fresh anchovies (deboned and filleted) ¼ Litre of white wine vinegar 1 Tablespoon of salt 1 Tablespoon of sugar ¼ Litre of extra virgin olive oil 1 sprig of parsley 2 Garlic cloves, rolled Preparation: Wash...

RECETAS DEL CHEF: Salsa Francesa

INGREDIENTES: 4 patatas (500 g, más o menos)200 g de mantequillaSal y pimienta Preparación:1. Pela las patatas y rállalas con un rallador por la parte de los agujeros más grandes. 2. Añade sal y deja reposar durante 10 minutos, para después colarlo todo y deshacernos...